MESA i-SIZE Emmett/Gwen

MESA i-SIZE är babyskyddet som erbjuder ventilationssystem, enkel installation och ett nytänkande spädbarnsinsats.


Det självklara valet för dig som rullar UPPAbaby barnvagn! MESA i-SIZE är babyskyddet som erbjuder ventilationssystem, enkel installation och ett nytänkande spädbarnsinsats. Dessutom klickas det direkt på UPPAbaby VISTA/CRUZ - inga adaptrar behövs. 

Bra design säkerställer enkel montering. MESA i-SIZE uppfyller de nya kraven enligt R129 och erbjuder en rad smarta lösningar. SMARTSecure-systemet är en elektronisk indikatorpanel som guidar dig rätt med ljud och bild vilket minimerar risken för felaktig montering. En extra ombonad sits med separat spädbarnsinsats och generöst huvudstöd samt trepunktsbälte som växer med barnet ger perfekt passform och ökad säkerhet. MESA i-SIZE har även en stor, integrerad solskärm och ett ventilationssystem utöver det vanliga som håller din bebis sval på resan.

 • Bakåtvänd: 40–78 cm; mindre än 13 kg
 • Ungefärlig ålder: nyfödd till 14 månader

 

Vad erbjuder MESA i-SIZE? 

 • SMARTSecure system & I-SIZE

En enkel installation i kombination med en elektronisk indikatorpanel som ger bild- och ljudbekräftelser säkerställer att MESA-i-SIZE installeras korrekt från dag 1. i-SIZE följer den senaste europeiska bilstolsstandarden (UN R129). Regleringen höjer standarden för skydd och säkerhet i bilen.

 • SMIDIGT TRANSPORTSYSTEM

MESA i-SIZE kombinerad med VISTA eller CRUZ skapar det ultimata resesystemet vad gäller flexibilitet och säkerhet. Klicka babyskyddet direkt på chassit utan adaptrar. MESA i-SIZE är dessutom kompatibel med MINU men då behövs adaptrar (säljs separat).

 • SIDOKROCKSKYDD

För bästa skydd av huvud, nacke och kropp har MESA i-SIZE integrerat den första teststandarden för sidokrocksskydd. MESA i-SIZE’s huvudstöd ger ett avancerat skydd mot en sidokrock med hjälp av absorptions- och återhämtningsegenskaperna hos minnes- och EPP-skum.

 • ROBUST SPÄDBARNSINSATS 

Den avtagbara spädbarnsinsatsen placerar spädbarn (kortare än 60 cm) i korrekt position i babyskyddet och främjar fria luftvägar. 

 • VENTILATIONSSYSTEM

Håll ditt barn svalt med det inbyggda ventilationssystemet. Ventilerande hål i bilstolens skal kombinerat med tyg som andas och EPP-skum med luftkanaler skapar ett bekvämt luftflöde. 

 • BEGRÄNSAD LIVTIDSGARANTI

Alla som registrerar sin MESA i-SIZE inom tre månader får begränsad livstidsgaranti. Produktens livstid definieras på babyskyddet och basen på bilstolen med tydligt märkt utgångsdatum. Garantin täcker den ursprungliga ägaren inom produktens sjuåriga livstid. 

 • SELE SOM INTE BEHÖVER TRÄS OM

MESA i-SIZE:s justerbara nackstöd med en integrerad trepunktssele gör att du slipper ta isär systemet när barnet växer, vilket säkerställer en perfekt passform som håller ditt spädbarn tryggt och säkert.

 

Instruktionsfilmer: 

Fakta 

Babyskydd

 • Vikt: 4,3 kg 
 • Dimensioner: 69 x 43 x 59 cm (B x L x H)

I vilka bilar passar MESA i-SIZE? Här hittar du en guide. 

Omdömen

Än så länge finns det inga omdömen för MESA i-SIZE Emmett/Gwen.

Lämna ditt eget omdöme

Ditt namn
Din e-mailadress
Ditt omdöme av MESA i-SIZE Emmett/Gwen